Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

25 de maig 2011

COMUNICAT AMPA


Em plau comunicar-vos que desprès de 13 anys en el meu cas i 11 anys en el de la meva companya i amiga Eva Estragués, i havent passat moments molt agradables i altres de més durs...però sempre treballant amb il.lusió, tant l'Eva com jo vàrem prendre la decisió de donar un altre rumb a la Junta de l'AMPA, donant pas a nous membres amb una implicació més gran i compromesa, "renovar - se o morir".

És per això  que el passat 17 de maig vàrem convocar una assemblea de socis amb l'esperança de que es presentés algú. I la veritat és que ens va sorprendre d'una manera molt agradable al presentar-se una nova Junta, tot i que, hi havia membres que no deixaven els càrrecs, evidentment la  NOVA Junta es va presentar en ple. Per tant la renovació va ser íntegra. Cosa que ens complau força, doncs l'Eva i jo mateixa  creiem que ja era necessari un canvi.

Per tant, ens satisfà comunicar-vos que els membres de la nova Junta de la AMPA de l'Escola Octavio Paz són:

  • PRESIDENTA: Conxita Araujo
  • VICEPRESIDENTA: Maricel Saball
  • SECRETÀRIA: Sònia Grau
  • TRESORERA: Anabel Castillo

La nova Junta compte amb el nostre suport indiscutible i estem segures que la seva feina enriquirà encara més la tasca duta a terme per la Junta anterior, tenint en compte les persones que la constitueixen.

Inma Amaya i Eva Estragués

1 comentari:

  1. Maricel Saball25/5/11 16:01

    Moltes gràcies per tot i en especial pel vostre suport.

    ResponElimina