Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

13 de juny 2011

+Llibres + Web: BRUIXES BURRIAC


Permeteu-me que us presenti tres bruixes ben divertides: l’Ermessenda, la Berenguera i la Valldeflors.  A mi m'agrada molt la Berenguera: valenta i guerrera, té el do de parlar amb els animals i només li fa por una cosa: que tremoli el terra! L'Ermessenda és descendent de la mítica comtessa catalana, i sap llegir els missatges que li envien el sol, la lluna, les estrelles... Gran afeccionada als viatges, sobretot a l'Índia, ens convida a pintar de colors uns mandales preciosos. La Valldeflors és tota natura, recull flors i herbes dels boscos per fer pocions que allunyen les tristors i guareixen malalties.

Les tres viuen al castell de Burriac, edificat al segle XI sobre d'unes restes romanes. Un lloc ple d'història i de misteri.                                                  

Corones de flors als cabells, ulleres de sol i alegres mitges de colors, les tres bruixes bones  us desvetllaran alguns dels seus secrets, i us convidaran a seguir-les per un viatge al llarg del calendari. Festes, beuratges de farigola amb mel,  llorer o orenga, bons consells per cuidar la natura, espais on enganxar-hi flors o pintar, jugar a  expressar l'estat d'ànim amb el mirall de l'Ermessenda, trobar una regadora enmig d'un laberint... I moltes coses més!


Originalitat, jocs, pocions, música... i en català! 

Voleu saber més de les Bruixes Burriac? 
Entreu aquí: www.bruixesburriac.cat!

Text: Eva Gutiérrez Pardina del Blog La Poma daurada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada