Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

23 de setembre 2011

ACTIVITAT--> Jornada oberta de recerca naturalista (per families)








BioBlitzBCN 2011 - Montjuïc
Jornada oberta de recerca naturalista per a enriquir
el cens de la diversitat biològica de la ciutat de Barcelona
 
Què és BioBlitzBcn?
BioBlitzBcn és una recerca intensiva de biodiversitat portada a terme per voluntaris: científics, estudiants, aficionats, que durant 24 hores, treballen conjuntament per a conèixer la diversitat biològica de la ciutat de Barcelona.
 
Què pretén BioBlitzBcn?
L'objectiu de la BioBlitzBcn és aprofundir en l'observació i el coneixement de la biodiversitat urbana, i fer més conscient a tota la ciutadania de la necessitat de la seva preservació. La BioBlitz és una iniciativa de la Universitat de Barcelona i de l'Ajuntament de Barcelona.

Quan?
Els dies 7 i 8 d’octubre de 2011.

On?
A la muntanya de Montjuïc. El Jardí Botànic i l'Institut Botànic seran els centres neuràlgics del BioBlitzBcn 2011, on s'instal·laran els especialistes amb els seus equips: lupes, microscopis, i tot el material per tal de realitzar la identificació de les espècies, a més de voluntaris que guiaran els participants en l'exploració de la biodiversitat.
A partir dels dos centres d’estudi ubicats al Jardí Botànic i al Jardí Botànic Històric, s’organitzaran itineraris de descoberta de la biodiversitat urbana.

Com puc participar?
Col·laborant en aquesta recerca intensiva de diversitat biològica, juntament amb científics i especialistes per tal de conèixer i ampliar la llista d'espècies de la ciutat. Ens proposem estudiar diversos grups biològics.
Per tal de centrar el vostre interès cap a uns organismes específics i poder contactar amb els especialistes de cada àrea, consulteu les fitxes de cada Grup Biològic on trobareu les indicacions bàsiques de què són, on es poden trobar i com realitzar l'observació. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada