Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

15 de setembre 2011

Invitació a l'estrena de VERDI KIDS: cinema infantil de qualitat!


Et convidem a la presentació de VERDI KIDS, celebra l’inici amb nosaltres!

El proper divendres 16 de setembre a les 18:30 vine als Cinemes Verdi Park (carrer Torrijos 49, Barcelona). Si vols, pots venir amb els teus fills i filles a gaudir del film Kérity, la casa dels contes, de Dominique Monfery. Una interessant reflexió sobre el món dels contes i la lectura. 

Cinemes Verdi vol celebrar la posada en marxa de la seva programació infantil estable amb la col·laboració de Drac Màgic: VERDI KIDS. Aquesta nova proposta estarà dedicada a oferir una selecció del millor cinema infantil, doblat al català i amb un caràcter didàctic i pedagògic, sense deixar de banda la diversió per a tota la família. I sempre amb el segell de qualitat que avala la programació dels Cinemes Verdi. 

La programació de VERDI KIDS s’iniciarà el proper 23 de setembre, amb l’estrena del primer film de la programació, Kérity, la casa dels contes, de Dominique Monfery.
Per recollir les invitacions del divendres 16 de setembre, aneu a la guixeta dels cinemes VERDI PARK el mateix divendres a partir de les 17:30.
Es donarà un màxim de 4 entrades per persona, per estricte ordre d’arribada, fins a omplir aforament. 

KÉRITY, LA CASA DELS CONTES (França, 2009). Estrena comercial: 23 de setembre
Edat recomanada: de 5 a 10 anys.

Natanaël té gairebé 7 anys, però encara no sap llegir. Així, quan la seva tieta Eleonor li deixa en herència una enorme biblioteca queda molt decebut. Tanmateix, ben aviat descobrirà la màgia de la lectura i farà tot el possible per poder llegir l’encanteri que salvi els contes i les seves meravelloses històries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada