Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

31 de gener 2012

Presentació del llibre solidari “TRES QUARTS DE 7” - Antoni Argent

Us presentem un llibre:  TRES QUARTS DE 7” - Antoni Argent


L'Antoni és professor de secundària del Departament d’Ensenyament (especialitats Matemàtiques i Economia), economista, escriptor i president de l’Associació Educativa i Formativa TBCLASS, de Les Franqueses del Vallès.

El llibre ja es pot trobar a determinades llibreries (llistat al final del text). Porta per títol: TRES QUARTS DE 7. Les converses que mantenen els protagonistes del text, dos professors de secundària, ens acosten a una realitat educativa i econòmica que molts cops no apareix ni als diaris, ni a la televisió ni a la ràdio, però que existeix i sembla que es vulgui ocultar. No us espanteu que NO és un manual ni de pedagogia ni d’economia.

El llibre és per a tots els públics, té un caràcter realista, divertit, crític i SOLIDARI: Els beneficis derivats de la seva venda es destinen, per una part, a l’associació REIR (Granollers), els quals treballen amb joves en risc d’exclusió social. Per una altra part, a l’ONG SOS3 (Barcelona) els quals realitzen projectes educatius a una zona concreta del Nepal (Pokhara).

És una autoedició (no hi ha ni editorial ni distribuïdor). No ha estat fàcil el camí recorregut però el resultat ha valgut la pena. El dibuixant Andreu Faro hi col·labora amb els seus acudits gràfics per donar un to divertit al que s’exposa en forma de narració.


Trobareu  el vídeo deRàdio Televisió Cardedeu en col·laboració amb el projecte solidari que representa el llibre en aquest enllaç.

Entrevista amb l'autor des de TV Sant Cugat
 
Entrevista amb l'autor des de Catalunya Ràdio


Llibreries on es pot trobar:
a Barcelona (llibreries Catalònia, Alibri i La Central),
a Vic (La Tralla),
a St. Cugat (Llibreria Alexandria),
a Girona (Llibreria 22),
a Sabadell (La LLar del Llibre)…

Llibreria La Gralla i Llibreria Carbó, a Granollers.
Llibreria Nati, a La Roca del Vallès
L’Espolsada Llibres, a Les Franqueses.
Bada Llibres, a Cardedeu.
Els Quatre Gats, a St Celoni.
Àgora, a La Garriga
L’Illa, a Mollet del Vallès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada