Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

16 de març 2012

Ahorita salieron para XALAPA


VIATGE INTERCANVI   Mèxic/Catalunya

Ha arribat l’hora i els nostres nens i nenes han marxat cap a l’aeroport. Els espera un viatge llarg, ple d’il·lusió i emocions. Tots aprendrem moltes coses.

Les gràcies a l’escola, per totes les gestions i l’acompanyament constant. I de manera molt especial, les gràcies immenses i incommensurables als professors que aquest any els acompanyen, l’Elena, l’Antonio i l’Elias.

I l’agraïment a les famílies de Xalapa, que acolliran als nostres fills i filles com si fossin seus. I a la Escuela Primaria Práctica Anexa, entre tots faran que aquesta , una vegada més, sigui una experiència fantàstica i inoblidable per a tots.

GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES !!!!!
de part de una mama
 



VIAJE INTERCAMBIO
  México / Cataluña

Ha llegado la hora y nuestros niños y niñas han marchado hacia el aeropuerto. Les espera un viaje largo, lleno de ilusión y emociones. Todos aprenderemos muchas cosas.

Las gracias a la escuela, por todas las gestiones y el acompañamiento constante. Y de manera muy especial, las gracias inmensas e inconmensurables a los profesores que este año los acompañan, Elena, Antonio y Elias.

Y el agradecimiento a las familias de Xalapa, que acogerán a nuestros hijos e hijas como si fueran suyos. Y a la Escuela Primaria Práctica Anexa, entre todos harán que esta, una vez más, sea una experiencia fantástica e inolvidable para todos.

GRACIAS   GRACIAS    GRACIAS!!!!
de parte de una mamá



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada