Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

07 de desembre 2012

CONCURS ESCOLAR DE DANÇA

Inscriure'm ara
Follow on Twitter
Friend on Facebook Segueix-nos a Facebook!
Forward to Friend Contacta amb nosaltres

Ja pots incriure't!


Com ja sabeu, el mes d'abril celebrarem la primera edició del Concurs Escolar de Dansa. Un concurs innovador pensat per tal que els nens i nenes que cursen l'activitat extraescolar de dansa a les seves escoles tinguin l'oportunitat de mostrar l'esforç fet durant tot l'any i puguin ser reconeguts.

Les inscripcions ja estan obertes! Per tal que poguem guardar la teva plaça, completa el formulari i envian's-el al nostre e-mail (info@bsdansa.com). El formulari d'inscripció el podreu trobar a la nostra pàgina web, a l'apartat d'inscripcions.

No t'ho pensis! Inscriu-te ara i la teva plaça serà guardada.

Recorda que les places són limitades!

Concurs Escolar de Dansa

Associació B&S dansa

Innovador

  • Una nova iniciativa pensada exclusivament per aquells nens i nenes que cursin l'activitat d'extraescolar de dansa a la seva escola.

Dinàmic

La nostra proposta lúdica-educativa combina competició amb diversitat d'activitats i tallers on tots els nens i nenes, amics i familiars podran disfrutar paral.lelament al concurs.

Plural

Les escoles participants són d'ambit, tant públic, com privat i provenen de diferents ciutats i comarques de Catalunya.

Per més informació:
www.bsdansa.com

Enriquidor

Esdeveniment pensat per compartir aquesta afició en igualtat de condicions que les altres extraescolars. Per motivar l'alumnat a seguir millorant i aconseguir una recompensa al treball realitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada