Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

11 de febrer 2013

Mobilització en contra de la LOMCE i les retallades!!






PROFESSORAT, FAMÍLIES I ESTUDIANTS DE SANT ANDREU DAVANT DEL DESMANTELLAMENT DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT

Professorat, famílies i estudiants de centres de Sant Andreu, volen manifestar el seu rebuig a la reforma educativa proposada pel Ministre Wert i el PP (la LOMCE).

Ens oposem a l’ampliació de la competitivitat entre els centres i l’alumnat, l’ampliació de concerts, la privatització de serveis com la contractació d’interins, la retallada d’hores en matèries que fins ara eren bàsiques, el foment de la religió catòlica i de l’alternativa a la religió, la inclusió de revàlides segregadores i la mercantilització de l’educació.

La immersió lingüística en català, que durant 30 anys, ha estat un dels pilars fonamentals de l’organització escolar catalana ha permès fonamentar una societat plural i igualitària, i volem que ho continuï sent.

Rebutgem totes les retallades a l’educació i exigim uns pressupostos que facin possible una educació pública i de qualitat per a tot l’alumnat.

Totes aquestes mesures comporten la desaparició imminent de l’educació pública de qualitat per la qual ens esforcem cada dia i, per tant, deixem constància amb aquest document de la nostra frontal oposició a l’actual política de retallades.
Ara més que mai l’escola ha de comprometre’s amb la societat i fer sentir la seva veu en defensa dels drets socials i lingüístics. 

Per tot això i molt més diem: 
NI LOMCE, NI LEC, NI RETALLADES!


A Barcelona, febrer de 2013.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada