Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

30 d’abril 2013

Entrenament portes obertes FCB Intersport




El FC Barcelona i el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona han arribat a un acord de col·laboració que implica la celebració d'un entrenament de la primera plantilla del conjunt que entrena Xavier Pascual (Pasqui) adreçat als i a les escolars de la ciutat de Barcelona. El Consell de l'Esport Escolar de Barcelona us vol convidar a assistir a l'entrenament del primer equip d'handbol del FC Barcelona, el proper dia 22 de maig al Palau Blaugrana. Durant aquesta activitat, els nens i nenes tindran oportunitat de saludar personalment als jugadors, alguns d'ells recents campions del món, i el cos tècnic de l'equip barcelonista prepararà un entrenament amè i especialment adreçat a l'ocasió per tal d'aproximar aquest esport i tota la seva espectacularitat als infants de Barcelona.

A més, com a complement de la proposta, totes les escoles assistents podran realitzar, de manera gratuïta, la visita al Museu del FC Barcelona.

Activitat:      Entrenament del 1er equip del FC Barcelona Intersport
                    i Visita Museu FC Barcelona
Lloc:            Palau Blaugrana
Data:           22 de maig. Des de les 9:30 h. fins a les 14 h. aprox
Durada:        Jornada matinal.

En breu, des del Consell ens adreçarem a la vostra entitat per conèixer el vostre interès en poder assistir a aquesta proposta.

En qualsevol cas, us demanem que, per reservar plaça o demanar més informació, us adreceu al mail
equips@elconsell.cat i a la persona de David Gaudioso, tècnic del Consell. També podeu consultar la plana web www.elconsell.cat

Moltes gràcies,

Comunicació CEEB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada