Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

27 de maig 2013

AQUESTA SETMANA AL CENTRE CÍVIC NAVAS ...



Aquesta setmana al Centre Cívic Navas ...

 CONFERÈNCIA

·         Cicle: Catalunya quan, com i perquè?


Dimarts 28 de maig a les 19 h

Al llarg de 6 sessions s’ofereix un panorama senzill i el més amè possible de la història de Catalunya, combinant la visió didàctica i el rigor històric. Ens centrarem més en les explicacions i menys en les xifres i les dates. El cicle de conferències anirà acompanyat de dues visites al centre de Barcelona. Dirigit a aquelles persones amb curiositat sobre la història de Catalunya, i que fins ara, o no els havia interessat, o no havien tingut la oportunitat d’aprendre-la mai de la mà d’un docent. És una bona ocasió per intentar entendre el perquè de moltes de les inquietuds socials i polítiques que actualment es viuen a Catalunya.

A càrrec de Jordi Farreras, Llicenciat en Història, Comunicació audiovisual i Humanitats.

LA BAIXA EDAT MITJANA. DEL SEGLE XII FINS EL XV
28 DE MAIG
A les 19 h

Entrada gratuïta i aforament limitat.

En aquesta sessió es parlarà dels orígens de la Catalunya    medieval, analitzant la creació de la Corona d’Aragó i el sorgiment dels primers organismes i institucions de caire medieval.

TEATRE

·         Extra! Extra!
Del Laboratori teatral Patates amb suc
Divendres, 31 de maig a les 20 h
 
Entrada gratuïta i aforament limitat

El Laboratori Teatral Patates amb Suc engega un nou projecte d’espectacle d’improvisació. Es tracta d’un format d’improvisació en la que els actors improvisaran històries creuades a partir d’un succés d’abast internacional que proposarà el públic.

NO US HO PERDEU!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada