Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

15 de maig 2013

Jornada Projecte CLAU_Barcelona ciutat







Benvolguts i benvolgudes,

Dissabte 25 de Maig farem la Jornada de Formació del  Projecte CLAU a Barcelona.

Per què és important que vingueu a aquesta jornada?
El projecte pretén presentar-vos els resultats de  INCLUD-ED, que és el projecte de recerca seleccionat pel VI Programa Marc de la Comissió Europea per presentar les solucions als problemes educatius de la Unió Europea. Els seus resultats es van presentar al Parlament europeu a Brussel·les el passat 6 de desembre de 2011. El projecte, coordinat pel CREA, ha durat 5 anys (2006-2011) i hi han participat 15 universitats i 14 països europeus. L'INCLUD-ED és el projecte de recerca de més rang científic i amb més recursos sobre educació escolar realitzat a la Unió Europea en el seu període.

La FaPaC us convida a vosaltres, a tots els membres de la vostra AMPA, a les famílies del vostre centre, per suposat a l’equip docent del vostre centre i a totes les organitzacions i associacions de la vostra comunitat educativa, a la Jornada “La participació de les famílies, CLAU per a l'èxit educatiu”.

L’assistència a aquestes jornades per part de totes les famílies és important, ja que ens permetrà saber sobre les activitats d’èxit a tota la comunitat i treballar per arribar a l’èxit educatiu de tots els nostres nens, nenes i joves. Per aquest motiu, us adjuntem en aquest e-mail el cartell de les jornades i el programa, perquè feu difusió i impliqueu al màxim de persones possibles de la comunitat educativa en l’assistència a les Jornades. Garantint d’aquesta manera, que el nostre alumnat tingui el màxim de probabilitats d’aconseguir l’èxit educatiu.

Tindrem activitats infantils i servei de monitoratge, en un espai immillorable,  per als vostres infants mentre que les persones adultes debatim sobre la seva educació.
 














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada