Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

02 d’octubre 2013

ACTIVITATS Centre Cívic NAVAS


Vine a descobrir tot el que el Centre Cívic Navas ha preparat per a tu aquesta tardor, deixat seduir per la CULTURA VIVA!!!
Aquesta setmana et convidem a gaudir de:
CONFERÈNCIA:

XERREM AMB ARCADI OLIVERES
3 D'OCTUBRE
A les 19 h
Activitat gratuïta i aforament limitat
Cal inscripció prèvia a la recepció del centre.
Arcadi Oliveres és un famós economista català. Es llicencia en ciències econòmiques el 1968 a la Universitat de Barcelona. El 1993 es doctora presentant una tesi sobre el cicle de l’economia de defensa i aconsegueix una plaça de professor titular del departament d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Expert en comerç internacional, deute extern i economia de defensa, imparteix també nombroses classes a nivell de mestratge i postgrau en temàtiques relatives a cooperació i desenvolupament. Col·labora habitualment en diferents moviments socials
i cristians, així com en diverses publicacions solidàries, i participa també en nombroses taules rodones i conferències sobre relacions nord - sud i desarmament. És defensor del decreixement. Ha col·laborat habitualment en les revistes Canigó i Serra d’Or i en el Diari de la Pau. També ha participat en més de 60 llibres. Ens parlarà del moment actual, econòmic i social.

A càrrec d’Arcadi Oliveres, president de la Comissió General de Justícia i Pau.
ESPECTACLE FAMILIAR:

TRUITA D'ESTELS
4 DOCTUBRE
A les 18 h
Preu: 2.75 €
Venda d'entrades a la recepció del centre des de quinze dies abans de la data marcada a cada espectacle i fins a 30 minuts abans de l'hora d'inici.
Les entrades s'han d'abonar amb targeta.
Aforament limitat.
Què passaria si un dia et trobessis un estel que s’ha caigut del cel? Què faries? Difícil, oi? Doncs això és el que els ha passat al Medul i la Sofia: que s’han trobat un estel i no saben que fer-ne. Sort que amb l’ajut de l’avi Alfons i del nen més petit del poble trobaran la manera de tornar l’estel al seu lloc, i al final, el cel de la nit lluirà més ple que mai. Truita d’estels és un conte amb titelles, cançons i música de viola en directe que ens proposa recuperar la il·lusió de mirar cap al cel amb ulls d’infant. De la mà de Mussorgsky, Saint-Saëns i Boccherini gaudireu de la màgia de veure com arriba la nit.


Espectacle familiar recomanat per a infants a partir de 4 anys.
CENTRE CÍVIC NAVAS
Doctor Torent, 1
Tel. 93 349 35 22

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada