Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

07 de novembre 2013

TARDOR SOLIDARIA AL CC NAVAS





IMPLICA’T PER LA SOLIDARITAT!

CONEIX el projecte!
              PARTICIPA pintant la teva bossa!
SOLIDARITZA’T col.laborant amb el Rebost d’Aliments!

Benvinguts de nou al projecte de Pintem per la solidaritat enguany sota el lema Implica’t per la solidaritat: coneix, participa i solidaritza’t! que s’organitza des del departament de Cooperació i Solidaritat Internacional del Districte de Sant Andreu.

Cadascú de vosaltres pot pintar molt per la solidaritat, aquest any, concretament bosses, unes pràctiques bosses de roba de comerç just.

Tot comença amb el taller de pintar bosses de roba que podreu fer al Centre Cívic Navas el proper divendres 8 de novembre de 16.30 a 17.45 h, amb un donatiu de 1€ o aliment per bossa, al vestíbul de l'equipament  i  desprès, a les 18 h, a la sala d'actes del Centre Cívic Navas, podeu gaudir de l'espectacle familiar Una petita història de Jazz que acosta la música moderna als més petits, és un espectacle recomanat per a infants a partir de 4 anys, el preu de l'entrada a l'espectacle és de 2,75 €, es poden adquirir fina  30 minuts abans de l'actuació (el pagament de l'entrada/es de l'espectacle s'ha d'efectuar amb targeta).

Continua amb la gran exposició de les vostres pròpies bosses a la Plaça de Can Fabra el dissabte dia 9 de novembre, al matí.

Aquest dia, 9 de novembre, tenim preparada una festa que no us podeu perdre, sobretot perquè vosaltres sou els protagonistes!

Ja només quedarà que vingueu aquell dia, 9 de novembre, a la plaça de Can Fabra a buscar les vostres bosses a partir de les 11 h i participar en la desfilada que es durà a terme des de Plaça Comerç fins a Plaça de Can Fabra.

I seguim...

Un cop acabada el cercavila us tenim preparades altres sorpreses:  una divertida flahmob que tots podreu ballar per ensenyar bé les vostres bosses!

Us avancem el resum del programa:

PROGRAMA

11 h  Recollida de bosses a nom de Centre Cívic Navas amb el vostre nom i cognoms
11.45 h Concentració a Plaça Comerç
12 h Cercavila Solidari
12.20 h Arribada musical a Plaça Can Fabra:

  • Lectura de manifest
  • Flashmob
14 h Fi de festa

 
PARTICIPA pintant la teva bossa!

SOLIDARITZA’T col.laborant amb el Rebost d’Aliments!

CENTRE CÍVIC NAVAS
Doctor Torent, 1
Tel. 93 349 35 22





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada