Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

04 de desembre 2013

CONCERT SOLIDARI A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3 al Centre Cívic de NAVAS


Aquesta setmana tenim preparada una activitat molt especial

Ens ajudes a recaptar diners per a la Marató de TV3?

La Marató de TV3 d'aquest any està destinada a les malalties neurodegeneratives, per aquesta raó, us convidem a participar i gaudir del concert d'ANDREU  RIFÉ que ens presentarà el seu disc Ping Pong amb la cançó Fil de llum que de ben segur reconeixereu de la banda sonora de la sèrie Polseres Vermelles.

Tot i que fins ara el coneixíem més com a actor que com a cantant (és fundador de la companyia Els pelones, amb Albert Espinosa), l’èxit de la cançó “Fil de llum” ha provocat que Rifé es convertís en una de les revelacions musicals de la temporada. “Fil de llum” va ser la sintonia de la segona temporada de la sèrie televisiva Polseres vermelles, fet que la va portar a assolir xifres de rècord: 42.000 visites a YouTube en menys d’un mes, i número 1 en descàrregues a iTunes Espanya durant dues setmanes.
“Fil de llum” també es pot escoltar a Ping Pong, el seu darrer disc. Es tracta d’un treball que parla del moment actual del seu creador, amb cançons que simbolitzen adéus a certes pors i d’altres que obren portes a un present renovat.
 
ANDREU RIFÉ
Divendres, 6 de desembre de 2013
A les 20.30 h
Preu: 4.75 €
Aforament limitat

L´entrada es pot adquirir des de 15 dies abans del concert fins a 30 minuts abans que comenci l'espectacle, sempre i quan hi hagi places.

El pagament s'ha de fer amb targeta.

No us ho perdeu i col·laboreu amb nosaltres a la Marató!!!




 
CENTRE CÍVIC NAVAS
Doctor Torent, 1
Tel. 93 349 35 22
ccnavas@bcn.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada