Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

02 de desembre 2013

EXTRACTE de l'Assemblea ordinària de l'AMPA

Dijous passat(28/11), a les 17:30 començava l’ ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Octavio Paz.
La Participació va ser minsa, unes 16 persones, més el 4 membres de la junta i la Directora de l’escola, que ens venia a parlar sobre la importància que té l’AMPA en la nostra escola. Fem un petit càlcul: de 222 alumnes que té l’escola, uns 113 són socis (51%) i d’aquests 113 socis a l’Assemblea Ordinària de l’AMPA hi van 14 persones (12% dels socis). Com ho veieu?

Vam parlar i vam escoltar, de despeses, de coses que s van fer i de les que es faran aquest curs per tal que l’escola sigui una mica millor per als nostres nens i nenes, el que sempre diem, això és cosa de tots, vam ser crítics i vam ser constructius.
I des de la junta vam voler explicar una cosa que creiem important: aquesta junta, desprès de 3 anys de compromís i feina NO es torna a presentar. Val a dir que amb aquesta dinàmica tant participativa i col·laborativa, si no s'hi presenta una nova junta que se'n volgui ocupar, l’AMPA tancarà aquest proper juny. I sí, és clar, si passa, l’escola es quedarà coixa, i tots els escèptics veureu com la cosa no serà igual i que una AMPA és molt necessària per a tots, especialment en una escola pública.

I quedi clar que el motiu del tancament no és només per cansament, sinó més aviat per ètica i regeneració democràtica. Aquesta associació no pot consentir que amb més de 80 alumnes associats, totes les tasques només recaiguin en 4 persones durant 3 anys. No està bé! Diguem que la cosa ha de rular una mica i ara toca a algú altre de les famílies dels 215 alumnes restants, per allò de predicar amb l’exemple.

Les gràcies als col·laboradors/es que ens heu donat suport puntualment i heu estat allà quan hem necessitat, sense vosaltres no ens n’haguessin pas sortit, vala dir també que gairebé sempre heu estat els mateixos, sabeu a qui ens referim, GRÀCIES FAMÍLIES!!

Famílies associades, les que esteu interessades en els resums comptables presentats a l’assemblea, podeu passar per l’AMPA i en demaneu una còpia a la Cristina. No ens agradaria que ningú es quedés sense la informació REAL i VERÍDICA. Per callar als més crítics, dir-vos que quan van entrar a l’AMPA (1/6/2011) ens vam trobar un saldo de 14.373€, actualment (28/11/2013) aquest saldo és de 14.938€, veureu que la cosa “no esta tan mal”.
 
A banda recordar-vos també que el Mercadet de joguines que enguany fa 6è, tot i que ningú ho hagi mencionat, es fa gràcies a les joguines recollides i custodiades per l’AMPA, i que els diners recaptats, està clar que els heu d’entendre com una DONACIÓ gustosa que l’AMPA fa als alumnes de 6è.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada