Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

18 de febrer 2014

AGENDA DEL 17 AL 23 DE FEBRER AL CC NAVAS

AGENDA D'ACTIVITATS
Del 17 al 23 de febrer de 2014


APUNTAT’T AL CENTRE CÍVIC NAVAS! Aprofita que encara queden places i apunta’t un ampli ventall de propostes culturals t’esperen! Encara tenim places lliures a alguns seminaris i itineraris, no t’ho perdis!



ITINERARIS: BARCELONA EN GUERRA

BARCELONA 1939. LA CIUTAT VENÇUDA
1 DE MARÇ
Hora: 11 h
Punt de trobada: Pl. St. Jaume
Durada: 3 hores
Preu: 11.55 €

A càrrec de: Trama Serveis Culturals
L’entrada de les tropes franquistes a Barcelona el 26 de gener de 1939 va marcar pràcticament el punt i final de la Guerra Civil. Però va ser realment així? Què va passar a la ciutat ocupada pels franquistes? En el 75è aniversari de la caiguda de Barcelona, passejarem per la ciutat per rememorar la repressió patida per la població civil en una de les etapes més fosques de la ciutat.


SEMINARIS
SUSHY & DRY
3 DE MARÇ
Grup A: de 19.30 a 21.30 h

10 DE MARÇ
Grup B: de 19.30 a 21.30 h

Preu: 8.75 €

Material: 7 €

A càrrec de: CocktailxperienceVine a descobrir com el sushy i la cocteleria ens mostren un nou concepte on el nostre paladar experimentarà una nova experiència.

Exposició  
EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DEL TALLER DE SALVADOR VALENTE Del 10 al 28 de febrer

El Taller de Salvador Valente ens presentarà les obres polifacètiques d'un grup d'alumnes del taller, amb l’objectiu de mostrar la dinàmica i la filosofia que hi desenvolupen. En l'aprenentatge, les necessitats tècniques i el maneig de materials, es tenen en compte per al desenvolupament de la lliure expressió. Entenent per lliure expressió la possibilitat d'imaginar, crear i veure més profundament el propi interior, trencant atavismes dels tallers i aprenentatges rígids, perquè cadascú extregui el que realment sent i ho pugui plasmar a la tela. No es marca un estil, una manera, una línia, sinó que es potencia la inquietud de cada persona, la recerca de la representació, de la seva realitat, així com les seves fantasies i possibilitats de comunicació a través del dibuix i la pintura. Aquest és el comú denominador; manifestar plàsticament, perquè en definitiva, el
Alumnes del Taller Salvador Valente 





Apropa’t al medi ambient

TERRITORI I CANVI AMBIENTAL Dimecres, 19 de febrer a les 19.30 h a la sala d'actes.
Activitat gratuïta i aforament limitat.

Cal inscripció prèvia al tel. 93 349 35 22 o al mail ccnavas@bcn.cat

El territori està i ha estat exposat a moltes modificacions durant la seva llarga història. Vivim en un espai on molts sistemes estan connectats i no es poden analitzar de forma separada. L'atmosfera, la biosfera, la criosfera, litosfera i hidrosfera són els components del nostre sistema climàtic. Les activitats humanes i els fenòmens naturals modifiquen constantment el territori i produeixen canvis en el paisatge i en el medi. Entendre perquè es produeixen aquestes transformacions i com es manifesten al planeta és l'objectiu d'aquesta xerrada.

 
A càrrec de d’Albert Sanchez Forcadell, llicenciat en Geografia.


Paratges poètics 

ESCOLTEM AMB ENRIC CASASSES Dijous 20 de febrer, a les 19.30 h, a la sala d'actes.

Activitat gratuïta i aforament limitat.

Cal inscripció prèvia al tel. 93 349 35 22 o al mail ccnavas@bcn.cat

“Per mirar de construir una casa-trinxera-far-taverna en uns paratges despoblats i preciosos de l'esperit, a l'altra banda del paradís, a l'altra riba del seny.” La seva obra es pot considerar transgressora, mentre que els seus espectaculars recitals han contribuït a la vivència de la poesia fora dels llibres. Es caracteritza per utilitzar una poesia molt sonora, jugant amb els fonemes. Normalment les seves creacions parteixen d'una idea concreta per transformar-la i donar-li una visió particular. El seu primer llibre, titulat La bragueta encallada, el publica el 1973. Durant els anys següents segueix escrivint, però no és fins el 1991 que publica la seva segona obra, titulada La cosa aquella, que rep el premi Crítica Serra d'Or. El 1993, l'obra No hi érem rep el Premi de la Crítica de poesia catalana. És aleshores quan comença a assolir més fama. L'any 2012 fou guardonat amb el Premi Nacional de Literatura, concedit per la Generalitat de Catalunya.

 
A càrrec d’Enric Casasses


DESTAPA LA TEVA SOLIDARITAT!
 

El Centre Cívic Navas col·labora amb la Fundació GAEM (Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple) amb la campanya Destapa la teva solidaritat!, una campanya solidària global de recollida de taps de plàstic. Qualsevol tap de plàstic serveix per ajudar-nos a recaptar fons per als projectes d’investigació destinats a combatre l’Esclerosi Múltiple.

Ajuda’ns!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada