Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

08 de març 2013

MareaGroga: Diumenge 10 de Març, 12 hores

 
MareaGroga 
Diumenge 10 de Març, 12 hores 

Manifestació contra les retallades i les privatitzacions

 
Amics, amigues:

Des de @MareaGroga convoquem al conjunt de la comunitat educativa a manifestar-se el proper diumenge 10 de març contra les retallades i les privatitzacions, contra l’atur i la corrupció. 
Utilitzant  com   a  justificació  la   crisi   econòmica provocada  per l’especulació, el  frau  i  l’avarícia  dels   més   poderosos,  els diferents  governs  (municipal, autonòmic i estatal) han anat desmantellant l’estat del benestar i els serveis públics. Volen convertir l'educació en una mercaderia al servei d'uns pocs

L’educació i la sanitat han  passat de ser drets fonamentals de ciutadania a servei que es poden reduir o privatitzar.

Hem de dir PROU!! Hi ha alternatives!!

No ho podem permetre. És temps de lluita, de resposta i d’unió entre tots i totes: famílies, docents, professionals de l’educació, estudiants, treballadors/es, jubilats/es, veïns/es, treballadors autònoms, organitzacions, plataformes, moviments, marees... En definitiva, tota la ciutadania i tota la classe treballadora.

Des de @MareaGroga us animem a sumar-vos a la  manifestació, i fem una crida a tota la comunitat educativa ciutadania a omplir els carrers el diumenge 10 de Març sota el lema:

CONTRA L'ATUR I LA CORRUPCIÓ.
NI PRIVATITZACIONS NI RETALLADES.


Diumenge 10 de Març, 12 hores – Manifestació

Tots i totes hem d'omplir de nou els carrers:  Contra l'atur i  la corrupció. Contra les retallades i les privatitzacions.


COLUMNA d'EDUCACIÓ a BARCELONA 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada