Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz

Fent AMPA fem Escola!

Molt + que una associació

26 de març 2014

Xerrada "l'Educació en el nou estat"


Xerrada "l'Educació en el nou estat"
dia 27 de març a les 7 de la tarda
A l'Espai 30 de la Nau Ivanow!!

S'analitzarà per a un costat, el tema del finançament del sistema educatiu, i per altre banda, les avantatges de disposar de les eines d'un estat lliure i sobirà, per a construir un model educatiu que respongui al model de l'escola catalana i a les necessitats de la nostre societat, del nostre pais.

4 comentaris:

  1. No està ben adoctrinar als nens.

    ResponElimina
  2. Benvolgut o benvolguda ANÒNIM/A, us informen que aquest bloc bàsicament està pensat per pares i mares, no pas per a nens. D'altra banda, us aclarim que les xerrades de les quals donem informació són sempre de LLIURE assistència, per tant tothom es lliure d'escollir el que li pot interessar o no, fins i tot en qüestió d'adoctrinaments.
    D'altra banda, us informem que si voleu tornar a deixar un comentari en aquest bloc, per respecte a tots els lectors, us haureu d'identificar.

    Salutacions i gràcies per seguir-nos.

    ResponElimina
  3. Carlos Ordoñez4/4/14 12:46

    Efectivamente, charlas sectarias en el ámbito educativo. Os tengo que felicitar.

    Cosas como estas son las que me hacen llevar a mis hijos a un colegio privado. Donde los tentáculos de la política no llegan y el funcionariado no se presta para este tipo de cuestiones.

    Siendo de otro distrito de Barcelona, espero poder asistir igualmente a alguna de vuestras próximas charlas/simposios.
    Tal vez alguna titulada "Madrid ens roba", "Espanya contra Catalunya" o "Catalunya Nacionalista, ese cáncer a erradicar".
    Vaya... simposios de carácter lúdico, objetivos y sin ánimo de polarización ni adoctrinamiento.

    Se me olvidaba identificarme:

    Carlos Ordóñez, vecino de l'Eixample. Licenciado en Administración y Dirección de Empresas por la UAB. Responsable de Operaciones de una multinacional americana con sede fiscal en Madrid. Aficionado a la alta fidelidad y al atletismo. Casado y con dos hijos.

    Saludos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolgut Carlos,
      Abans de res, agrair-te molt que tot i no ser pare d’alumnes de la nostra escola, segueixis el bloc de l’AMPA d’aquesta escola.
      Realment una gran cosa d’aquest sistema és que els pares poden escollir a quina escola volen portar els seus fill i també a quines xerrades volen o no volen anar. Tot plegat és una elecció personal. Per això des del bloc de l’AMPA només ens dediquem a informar de tantíssimes i diverses activitats, desprès cadascú és lliure i responsable de les decisions que prengui.
      Pot ser no has acabat de llegir prou bé el post, però aquesta xerrada, concretament no l’organitza pas ni l’AMPA ni l’escola, només informàvem d’una activitat duta a terme en un centre cultural del nostre barri. Si s’escau i alguna vegada trobes prou interessant alguna de les xerrades que organitza l’AMPA, estarem encantades de saludar-te.
      Salutacions

      Elimina